top of page

ICOLD 2020

ICOLDin vuosikokous 2020 järjestettiin verkossa Teamsilla 30.11.2020. Yhdistyksen sihteeri osallistui kokoukseen.


Kokouksessa hyväksyttiin kolme uutta jäsenmaata Mongolia, Kirgisia ja Laos. Uusiksi ICOLDin varapresidenteiksi valittiin Ranskalainen Bernard Revenchon (Itävaltalaisen Zenz'n tilalle) sekä Brasilialainen Carlos Henrique Medeiros (Kanadalaisen Tournierin tilalle).


Kokouksessa todettiin, että ICOLDin budjettitilanne on heikohko, koska suunniteltuja tilaisuuksia ei ole voitu järjestää. Seuraavien vuosien tilaisuuksien osalta suunnittelu on kuitenkin hyvässä vauhdissa. Tänä vuonna vuosikokous ja symposium oli tarkoitus järjestää Intiassa. Vuosikokous päädyttiin järjestämään verkossa. Symposiumia korvaava tilaisuus järjestetään Intiassa ja verkon välityksellä helmikuussa (www.icold2020.org).


Vuoden 2021 kongressi järjestetään Ranskassa Marseilleessä kesäkuussa. Mikäli vallitseva pandemiatilanne ei ole siihen mennessä helpottanut, on tilaisuus varauduttu siirtämään marraskuulle. Vuoden 2022 vuosikokous ja symposium järjestetään Göthengurgissa, Ruotsissa ja vuoden 2023 vuosikokous ja symposium New Delhissä, Intiassa. Vuosikokouksessa valittiin vuoden 2024 kongressin järjestämispaikaksi Chengdu, Kiina.


Vuosikokouksessa hyväksyttiin 12 uutta bulletinia, jotka on listattu seuraavassa kuvassa.

17 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page